Thursday, February 10, 2011

I just got this mail from Morten who almost found the treasure today

Jeg vågnede i dag op til en af dine fantastiske skattejagter, og så at det for en gangs skyld var et sted jeg kendte. 
Jeg skyndte mig afsted, da jeg kom frem så jeg at der allerede var en anden der var i gang med at lede. Efter en del overvejelser kørte jeg også derhen for at lede. Han sagde at han havde ledt i 20 min uden at finde noget, straks tænkte jeg at den måtte være fundet. Men som han rigtig nok sagde, så stod der ikke noget på nettet om det. Så jeg begyndte at lede sammen med ham. Desværre uden held, efter en halv times søgning kigge jeg over på ham den anden fandt den, som med et stort smil viftede med en hvid konvolut, lige der hvor jeg havde sat min cykel, ØV. Men det var fuldt fortjent at han fik den, han havde trods alt været der noget længere tid end jeg havde.  

Skatten var gemt rigtig godt, tak for kampen, tilbage er der kun at håbe på der måske kunne være en trøste præmie når nu man var så tæt på...

Venlig hilsen
Morten