Thursday, August 18, 2011

Skattejagt historie


Rasmus fra Århus, der fandt morgenes skat, har sendt mig sin historie:

Jeg sidder og venter på møde med min bankrådgiver, da jeg ser Skattejagten, først tænker jeg det er en eller anden forstad til København eller i
Liechtenstein, og zapper hurtigt igennem billederne.
Da jeg når sidste billede slår det mig, det er da Netto, og uden at kigge nærmere på billederne flyver jeg ud af døren.
Først finder jeg at min cykel er punkteret, suk, men op igen, rive fat i skateboardet, også afsted over stok og sten.
Jeg når Netto, og det går op for mig jeg ikke har nogen som helst ide om hvor jeg skal lede. Samtidigt går en mand med en barnevogn og prøver at få sit barn til at sove, han ser noget forvirret på mig mens jeg kravler rundt og leder i de riller man ser på det sidste billede.

10 minutter går og jeg tænker, ej den kan bare ikke allerede være fundet, en anden gæv skattejæger dukker op, føj der fløj adrenalinen niveauet, plus at jeg skal jo snart til det skide bankmøde.

Noget må jeg gøre så jeg hopper overgelænderet ned i planterne er lige ved at skvatte i åen, men ind under gangbroen, og der lå den sørme! Skønt,  Op igen, og viser meget stolt min fundne skat frem til manden med barnevognen og så afsted til bankrådgiveren som blev noget skuffet over det ikke var guld og diamanter i skatten. Og han synes nok at det var lidt for meget at jeg sad og pillede edderkopper og plantedele ud af håret under mødet.
Men fed jagt og super skat.